POBEDILI ZVEZDU, PA STUPILI U ŠTRAJK! Hrvati na prosjačkom štapu! Klub u BEZIZLAZNOJ SITUACIJI!

Autor:

Sport

15.03.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška situacija vlada u Ciboni, što je kulminiralo velikim nezadovoljstvom.

POBEDILI ZVEZDU, PA STUPILI U ŠTRAJK! Hrvati na prosjačkom štapu! Klub u BEZIZLAZNOJ SITUACIJI!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović protiv Cibone

Već nekoliko godina unazad Cibona se suočava sa velikim problemima. Nekadašnji velikan jugoslovenske košarke živi od lažnih obećanja, veruju od danas do sutra da će im se isplatiti dugovanja...

Međutim, ni posle senzacionalne pobede nad Crvenom zvezdom nisu videli ni dinara! Uprava se oglušila o obećanje, iako je postojao dogovor dve strane da će igrači dobiti makar jednu platu do kraja pršlog meseca pre pomenutog okršaja sa regionalnim šampionom u Zagrebu.

Čekali su igrači Cibone, nadajući se da će preovladati zdrav razum i dobiti bar nešto, ipak, nije se krenulo sa "mrtve tačke", pa su igrači stupili u štrajk.

Foto: Tanjug

 

Od starta sezone Cibosi su dobili samo jednu platu, u dve rate. Zato su doneli odluku da stupe u kolektivni štrajk. Današnji trening nije održan, neće se trenirati ni narednih dana, sve dok se nešto ne promeni.

Ostaje samo nejasno da li će igrati utakmice, dok im se ne isplati deo zaostalih zarada. Ukoliko i to odbiju, a klub odustane od takmičenja u AdmiralBet ABA ligi, Zagrepčani bi mogli da se suoče sa ozbiljnim posledicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading