MORAO JE DA SE OGLASI: Slovenac na Tviteru demantovao LAŽI! (FOTO)

Autor:

Sport

15.03.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želim jasno da dam do znanja da nisam suspendovan. A kamoli da sam bio uključen u bilo kakav incident sa bilo kojim sagračem ili drugim članom kluba. "

MORAO JE DA SE OGLASI: Slovenac na Tviteru demantovao LAŽI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Valensije Klemen Prepelič demantovao je navode medija da ga je klub suspendovao, kao i da nije bilo svađe sa saigračima.

 

 

Reprezentativac Slovenije je u saopštenju naveo da je odluka da ne bude u ekipi u poslednjoj utakmici isključivo odluka trenera Aleksa Mumbrua i da je poštuje.

- Želim jasno da dam do znanja da nisam suspendovan. A kamoli da sam bio uključen u bilo kakav incident sa bilo kojim sagračem ili drugim članom kluba. U tri sezone otkako sam član Valensije, u klubu čije boje branim sa zadovoljstvom, ponosan sam što nisam imao nikakvih problema a kamoli incidenata sa ostatkom tima koji jako poštujem. Takođe u potpunosti poštujem odluku trenera da me ne uvrsti u sastav za poslednju utakmicu. To je njegova legitimna odluka i ja ću nastaviti profesionalno da obavljam sve njegove dužnosti - napisao je Prepelič u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading