OSTOJA MIJAILOVIĆ ZADOVOLJAN REZULTATIMA PARTIZANA: Igrači i navijači zaslužuju trofeje!

Autor:

Sport

14.03.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune dvorane grobara i velika zalaganja našeg tima, kao i stručnog štaba, ne bi trebalo da ostanu bez nagrade, poručio je prvi čovek kluba.

OSTOJA MIJAILOVIĆ ZADOVOLJAN REZULTATIMA PARTIZANA: Igrači i navijači zaslužuju trofeje!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 92:81 u drugom večitom derbiju AdmiralBet ABA lige, a petom ovosezonskom. Crno-beli novim trijumfom nad najvećim rivalom zauzeli su prvo mesto na tabeli Jadranske lige sa skorom 19-2, dok crveno-beli imaju 17 pobeda i tri poraza nakon 21. kola. 

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Luka Vildoza

Dobre partije izabranika Željka Obradovića posebno su obradovale predsednika kluba Ostoju Mijailovića, koji je u razgovoru za "Republika.rs" poručio da je prvi cilj "parnog valjka" da sačuva prvo mesto na tabeli regionalnog takmičenja. 

- Igramo dobro u drugom delu sezone, ali uvek može još bolje. Važno je da postoji sistem u ekipi, velika želja i energija uvak daju rezultate. Rano je pričati o trofejima, na kraju se sve svede na jednu loptu, sezona je upešna kako je završite, a ne kako igrate tokom sezone. Međutim, pune dvorane naših navijača, u gostima i kod kuće u svim ligama u kojima se takmičimo, zaslužuju trofeje, takođe ih zaslužuju igrači, koji ulazu ogromnu energiju i na kraju klub koji je mnogo rada i truda ulozio u ovu sezonu - istakao je Mijilović.  

Osim što je Partizan, bar zasad, prvi na tabeli u AdmiralBet ABA ligi, crno-beli imaju velike šanse da se plasiraju u top osam Evrolige, gde trenutno zauzimaju sedmu poziciju sa skorom 15-13. Prvi čovek kluba je istakao da se nada dobrim partijama i u nastavku takmičenja. 

- Očekivanja su mi da nastavimo da se borimo, utakmica po utakmica. Posebno jer imamo dosta teških utakmica i veoma zgusnut raspored sa velikim ekipama, borba tek predstoji i ništa nije gotovo. Pored toga želim da se ova sezona završi u miru, u sportskom fer-pleju, Partizan je veliki sportski brend treba ga negovati i podizati stalno na viši nivo - poručio je Ostoja. 

Foto: Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

Večiti derbi u ponedeljak nije mogao da prođe bez incidenata u Areni, a predsednik "parnog valjka" je poručio da takve stvari ne smeju da se dešavaju na sportskim terenima. 

- Igrači su se borili, navijači su navijali, ali opet, pojedinci su napravili nekoliko grešaka. Žao mi je što je bilo nekoliko bačenih upaljača, što je bilo uvreda na račun nekih drugih ljudi koji nisu ovde - zaključio je Mijailović.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading