ATAMAN ZAGRMEO PRED REAL I PARTIZAN! Objasnio od čega Efes NE ODUSTAJE, pa OTKRIO da li će Micić igrati PROTIV crno-belih!

Autor:

Sport

13.03.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman izjavio je da turski klub nije odustao od plej-ofa Evrolige i dodao da očekuje pobede u narednim mečevima protiv Reala i Partizana.

ATAMAN ZAGRMEO PRED REAL I PARTIZAN! Objasnio od čega Efes NE ODUSTAJE, pa OTKRIO da li će Micić igrati PROTIV crno-belih!

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Klub iz Istanbula će sutra od 18.30 časova dočekati Real u odloženom meču 24. kola Evrolige.

Aktuelni evropski šampion će dva dana kasnije igrati sa Partizanom pred svojim navijačima, u okviru 29. runde najelitnijeg klupskog takmičenja.

- Ne odgovara nam što ćemo ove nedelje igrati zaostali meč protiv Reala i to uoči najvažnije utakmice sa Partizanom - rekao je Ataman, preneo je zvanični sajt Efesa.

Foto: Profimedia.rs

 

On je najavio da Rodrig Buboa najverovatnije neće igrati protiv Madriđana.

- Ovo je važna nedelja. Ništa još nije izgubljeno, imamo još pet mečeva kod kuće. Zato moramo da pobedimo Real i onda da sa velikim samopouzdanjem uđemo u najvažniji meč sa Partizanom - istakao je Ergin Ataman, dodavši da su Vasilije Micić i Šejn Larkin u potpunosti spremni na naredne duele u Evroligi.

Real je drugi na tabeli sa skorom 19/8, dok Efes ima 13 pobeda i 14 poraza. Partizan je zabeležio 15 pobeda i 13 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading