BAHANALIJE: Bludni sin Dža Morant opet šokira (FOTO)

Autor:

Sport

13.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Memfisa i NBA lige, nakon što je vitlala pištoljem, uslikana u akciji sa striptizetom dok je pod kluba bio prekriven novcem.

BAHANALIJE: Bludni sin Dža Morant opet šokira (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dža Morant

Ono kad novac udari u glavu... Dža Morant (23), zvezda Memfis Grizlisa i NBA lige, već nedeljama je centru pažnje javnosti zbog bahatog i bludnog ponašanja, koje dobija nove epizode.

Nakon što je isplivao video-snimak na kom u zanosu vitla pištoljem u striptiz-baru, pojavili su se novi šokantni dokazi o bahatosti ponajboljeg igrača Grizlisa. Naime, Njujork post objavio je fotografije sa sigurnosnih kamera na kojima striptizeta Morantu pleše u krilu, dok je čitav pod noćnog kluba prekriven novčanicama.

- Cela soba je bila puna novca, bilo je doslovno sve puno. Bile bi ti potrebne grabulje da to pokupiš - otkrio je jedan svedok.

Vlasnica lokala Debora Danafon potvrdila je da je Dža posetio njen lokal, a da su striptizete za uslugu dobijale oko 50.000 dolara od njega.

- Taj momak je veoma mlad, ali je bio pun poštovanja i sladak i nije pio prilikom druge posete. Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nagetsa i Bronkosa, koji su bacali devojke u sobe. On nije bio takav - rekla je ona.

Nakon prvog snimka Morantov klub Memfis je ekspresno reagovao i susprendovao ga na četiri utakmice, a u međuvremenu u istragu se uključila i policija. Budući da se incident odigrao u Denveru, sumnja se da je plejmejker oružje poneo sa sobom u avion, što je protivzakonito. Dža je u dosadašnjoj karijeri od ugovora s Grizlisima zaradio 27.500.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading