SRAMNO: Janis na SKANDALOZAN način namestio sebi tripl-dabl! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez će se sigurno dugo pamtiti.

SRAMNO: Janis na SKANDALOZAN način namestio sebi tripl-dabl! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

Košarkaši Milvokija pobedili su u gostima ekipu Vašingtona sa 117:111 i na taj način zadržali prvo mesto u Istočnoj konferenciji NBA lige.

Najefikasniji je u pobedničkom timu bio Janis Adetokumbo, koji je postigao 23 poena, a uz to je imao i 13 asistencija i deset skokova.

Ipak, način na koji je grčki košarkaš stigao do dvocifrenih brojki u sve tri kolone je malo je reći sraman. Naime, Vašington je na deset sekundi do kraja promašio šut, pa su njegovi košarkaši odlučili da ne prave faul i da dignu ruke od ovog meča.

Janis je to iskoristio, pretrčao je teren, a onda kada su svi očekivali da će samo izdriblati loptu, on je stigao do protivničkog koša, nabacio sebi loptu i skočio, što mu se u statistici računalo kao skok u napadu, i na taj način je Adetokumbo upisao četvrti tripl-dabl u sezoni.

-Razmišljao sam da postignem koš, ali sam osetio da je u takvim situacijama najbolje zadržati loptu. Ali da, trudim se da igram pametno i na neki način sam 'ukrao' jedan - objasnio je Adetokumbo ovu situaciju.

Ovaj potez je naišao na osudu brojnih ljubitelja NBA lige, a najglasniji su oni upućeni Kendriku Perkinsu, koji je pre nekoliko dana izjavio da je Nikola Jokić igrač koji juri na statistiku. Sada smo videli na delu ko je zapravo takav.

Posle ovog duela Milvoki je ostao prvi na Istoku sa 46 pobeda i 19 poraza, dok je Vašington na 10. mestu sa 30 trijumfa i 34 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading