ŠOK IZJAVA TRINKIJERIJA POSLE ZVEZDE: Bolje biti AROGANTAN nego IMPOTENTAN!

Autor:

Sport

03.03.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan je u svom stilu izneo utiske nakon meča.

ŠOK IZJAVA TRINKIJERIJA POSLE ZVEZDE: Bolje biti AROGANTAN nego IMPOTENTAN!

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Bajerna u Minhenu, pošto su Bavarci sjajnom igrom u poslednjih 12 minuta došli do preokreta i trijumfa rezultatom 87:80.

Trener minhenskog kluba, Andrea Trinkijeri, iskoristio je priliku da se obrati medijima nakon meča.

- Čak i u najgorim momentima igrali smo i dalje. Leđa su nam bila uza zid, ali igrali smo, borili se. Mnogo je ovo velika pobeda za nas. Ne znam šta donosi nastavak sezone, igramo opet za 48 sati, tako da sam sada samo izuzetno srećan zbog mojih igrača - rekao je Italijan.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

 

Posle konferencije se obratio novinarima ispred svlačionice i osvrnuo se na same igrače.

- Gilespi je bio dobar, ali je i grešio. Imao je dve rane greške, a ja sam poslušao članove stručnog štaba i ostavio ga malo duže na terenu. Njemu sam rekao da ubuduće bolje radi ono što bolje radi (da igra odbranu, prim. prev.), a on je upravo to učinio. Nekada igračima morate da verujete više nego što vam teren u tom trenutku "govori" da treba da učinite - rekao je italijanski stručnjak i dodao:

- On je bio nezaustavljiv u prvom poluvremenu, a u drugom je Zvezda fokusirala odbranu na njemu. Napravio je tri greške za dva minuta, a pritom uporno tražio od sudija da "sviraju" faulove nad njim. Ja sam mu rekao da to što traži neće dobiti, ali on je bio uporan. I grešio je opet. Ali, ja sam imao taj luksuz da sam mogao da ubacim u igru Korija Voldena i on je odličnim potezima u odbrani i napadu pomogao da se stavi tačka na ovaj meč. U košarci ne možete da se oslanjate samo na jednog igrača. Ponekad on (Kasijus Vinston) malo previše uleti u fazu "ja sam heroj", ali mislim da to treba istrpeti, uz pokušaje da malo doradimo njegovu igru, međutim... ima jedna stara izreka. Ona glasi: "Bolje biti arogantan nego impotentan" - istakao je Trinkijeri uz osmeh.

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Košarkaše sa Malog Kalemegdana čeka težak posao 8. marta u Beogradu, kada će dočekati turski Efes. Meč će biti na programu od 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading