INVAZIJA DELIJA NA MINHEN! Navijači Zvezde napravili SPEKTAKULARNU atmosferu i poslali MOĆNU poruku Zapadu pred meč sa Bajernom! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice crveno-belih priredile spektakl u Nemačkoj.

INVAZIJA DELIJA NA MINHEN! Navijači Zvezde napravili SPEKTAKULARNU atmosferu i poslali MOĆNU poruku Zapadu pred meč sa Bajernom! (VIDEO)

Foto: Twitter/MarkoVuksanovic

Delije okupirale Minhen

Nešto više od pola časa ostalo je do početka meča 26. kola Evrolige između Bajerna i Crvene zvezde, a delije su okupirale Minhen uoči debija Argentinca Fakunda Kampaca u elitnom takmičenju.

U glavni grad pokrajine Bavarska pristiglo je nekoliko hiljada navijača crveno-belih, predvođeni grupom Klan, koja okuplja fanove iz dijaspore.

Na ulicama nemačkog grada mogu se čuti srpske patriotske pesme, a prednjače one koje ističu da je "Kosovo srce Srbije".

Delić atmosfere iz Minhena možete pogledati u videu.

 

 

Podsećanja radi, klub sa Malog Kalemegdana ima imperativ pobede nad Bavarcima, kako bi zadržao korak u borbi za Top 8, nakon iznenađujućeg poraza od Albe u Pioniru minulog petka. Nema dileme da će izabranici trenera Duška Ivanovića od 19 časova imati "šestog igrača" na parketu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading