SVE JE STALO U OVIH 40 MINUTA: Avramović OTVORIO DUŠU posle velikog uspeha Srbije!

Autor:

Sport

27.02.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši momci su poslednji koji su izborili vizu za Mundobasket.

SVE JE STALO U OVIH 40 MINUTA: Avramović OTVORIO DUŠU posle velikog uspeha Srbije!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović u dresu Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije je savladala u Beogradu Veliku Britaniju sa 101:83, i na taj način obezbedila mesto na predstojećem prvenstvu sveta.

Posle meča je izjavu za medije dao Aleksa Avramović, plejmejker "orlova".

- Bilo je teže jer su momci došli rasterećeno. Ušli smo u meč sa velikom željom. Imali smo greške i u odbrani i u napadu što im je omogućavalo da budu u egalu. Posle smo zbili redove, poštovali principe u odbrani i napadu. Iz toga su proizilazili laki poeni. Imali smo nalet u trećoj četvrtini - rekao je Avramović.

Dodao je i da je bilo jako teško u kvalifikacijama, što se vidi po broju iznenađenja.

- Ne mogu da kažem. Svaki novi ‘prozor‘ su dolazili novi igrači, to je bilo najbolje što imamo. Svi smo znali cilj, pobediti utakmicu i plasirati se. Sve je stalo u poslednjih 40 minuta. Znamo šta se dešavalo na drugim kontinetnima, da su se dešavala masovna iznenađenja i da mnogih zemalja neće biti. Mi smo izborili plasman, dali maksimum. Jako sam srećan - zaključio je Avramović.

Srbiju sada očekuje prvenstvo sveta, a ono je na programu u avgustu i septembrru ove godine, u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading