MUTA JE UZ "ORLOVE" U MEČU ODLUKE: Ma kakva Velika Britanija, pobedićemo 25 razlike!

Autor:

Sport

26.02.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plasman na Mundobasket ne treba da se dovodi u pitanje."

MUTA JE UZ "ORLOVE" U MEČU ODLUKE: Ma kakva Velika Britanija, pobedićemo 25 razlike!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Pred košarkaškom reprezentacijom Srbije je najvažnija utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. "Orlovi" u poslednjem kolu grupe I dočekuju Veliku Britaniju u dvorani "Aleksandar Nikolić". Izabranici Svetslava Pešića nemaju prava na kiks, te ih samo pobeda vodi na Mundobasket koji se održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Svoja očekivanja za naš portal od predstojećeg susreta sa autsajderom Velikom Britanijom izneo je proslavljeni trener i nekadašnji pomoćnik Željka Obradovića i Saše Đorđevića na klupi reprezentacija Miroslav Muta Nikolić.

Republika

Foto: Starsport

 

- Nema šta tu da se priča, pobedićemo ih 25 razlike. Kakav pritisak, pa igramo protiv Velike Britanije. Naše je da budemo na tribinama i podržimo reprezentaciju. Biću u dvorani i navijaću za naše - rekao je harizmatični Muta.

Srbija će na sutrašnjem meči biti znatno jača nego protiv Grčke minulog petka. Naime, na raspolaganje selektoru Pešiću stavili su se igrači Crvene zvezde i Partizana - Luka Mitrović, Filip Petrušev, Ognjen Dobrić, Uroš Trifunović, Aleksa  Avramović kao i Fenerbahčeov Marko Gudurić.

- Svakako imamo kvalitetnu reprezentaciju, a sa ovim momcima smo još jači. Plasman na Mundobasket ne treba da se dovodi u pitanje - istakao je Miroslav Muta Nikolić.

Podsetimo, utakmica između Srbija i Velike Britanije na programu je u ponedeljak od 20 časova u dvorani Aleksandar Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading