GLIIKMAN OČARAN BEOGRADOM: Partizan ostavio utisak na direktora Evrolige!

Autor:

Sport

25.02.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratio je Partizanove mečeve u Beogradu.

GLIIKMAN OČARAN BEOGRADOM: Partizan ostavio utisak na direktora Evrolige!

Foto: Starsport

Maršal Glikman

Direktor elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, Maršal Glikman, gostovao je u podkastu Kajla Hajnsa, gde je otkrio u kakvim je odnosima sa Bodirogom, ali i o svom lepom iskustvu tokom boravka u Beogradu.

- Dejan je sjajan. Upoznao sam ga dok je još igrao za Barselonu sa Šarasom (Jasikevičijusom), a Pešić je bio trener. Bio je neverovatan kao igrač, kao Leri Bird. Sve je mogao na terenu. Baš je lepo raditi sa njim. On dolazi sa Balkana, a to donosi određeni mentalitet i ima zanimljiv pogled na stvar. Kada sam dolazio ovde, bio sam mišljenja da nema puno ljudi u Beogradu, a on je odmah skočio rekao mi je sačekaj, idi tamo i vidi. Naterao mi je odmah posle Božića da sednem na avion i odem u Beograd. Sjajno smo se proveli u Srbiji. Imao sam priliku da osetim šta je to Beograd, i video sam na primeru Beograda da ne mora svaka odluka da bude vezana samo za pare. Beograd je košarkaški centar i to globalni centar. Možda na nivou Njujorka, svi u gradu obožavaju košarku. Stvarno sam se oduševio - rekao je Glikman.

Foto: Starsport

Navijači Partizana su očarali sina Maršala Glikmana

Glikman je bio oduševljen atmosferom na utakmici Partizana protih minhenskog Bajerna, a istakao je da je njegov sin bio prezadovoljan, zbog čega je i zavoleo evropsku košarku.

- Verujte mi kada kažem, najviše slušam svog sina koji ima 22 godine i vidim šta ga zanima. Imao je poteškoća da prati Evroligu jer je navikao na NBA, ali onda sam ga odveo u Beograd na utakmicu Partizana. Posle toga je sve bilo jasno. Sada Evroligu prati svake nedelje - istakao je Glikman.

Maršal Glikman je poznat Crvenoj zvezdi kao i njenim navijačima, zbog toga što je izrekao crveno-belima suspenziju da ne smeju da registruju Fakunda Kampaca do kraja februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading