IMAMO PLAN ZA SVE: Grci zapretili Pešiću i Srbiji pred MEČ ODLUKE!

Autor:

Sport

24.02.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da će Heleni ići na pobedu.

IMAMO PLAN ZA SVE: Grci zapretili Pešiću i Srbiji pred MEČ ODLUKE!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i košarkaši Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije igra večeras od 18 časova meč pretposlednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a rival će im biti seleckija Grčke.

Pred duel u Atini se oglasio i Sotiris Manolopulos, asistent prvog trenera Dimitrisa Itudisa, koji je izjavio šta očekuje od predstojećeg duela.

- Ne treba da se čuvamo samo Milutinova, iako je on najzvučnije ime u ovom timu Srbije. On je igrač na nivou Evrolige, iako ove sezone njegov tim ne igra ovo takmičenje. Imamo planove za njega, ali i za ostale igrače. Verujem da ćemo biti kompetitivni - izjavio je pomoćni trener, koji će večeras voditi duel.

Foto: KSS

Dušan Ristić zakucava na utakmici protiv Velike Britanije

Istakao je i da je njegovom timu bilo teško da se spremi za ovaj duel, jer su tu uglavnom mladi igrači.

- Ovo je poslednja utakmica kod kuće u ovim kvalifikacijama. Već smo ostvarili uspeh, jer smo obezbedili plasman još u novembru. Proces kvalfikacija je veoma težak i zahtevan ali je ovo prava prilika za igrače da pokažu koliko vrede. Imamo 17 igrača, Mancokas je morao da se vrati u Panatinaikos, ali mladi igrači daju sve od seve i zbog toga sam zadovoljan. Teđko je napraviti novi tim od tih igrača ali uradili smo sve što smo mogli i ponosan sam - rekao je Manolopulos.

Grci su već obezbedili plasman na Mundobasket, dok će Srbija to ostvariti ukoliko slavi na jednoj utakmici od preostale dve koliko je ostalo do kraja kvalifikacija. Takođe, naša reprezentacija može dalje i u slučaju da Velika Britanija upiše pobedu protiv Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading