POTPISAO! Ljubimac "delija" ima NOVI klub!

Autor:

Sport

24.02.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne staje ni u poznim igračkim godinama.

POTPISAO! Ljubimac "delija" ima NOVI klub!

Foto: Starsport

Džejms Feldin i Tejlor Ročesti

Sećate li se Tejlora Ročestija?

Koš mašina ostala je u srcima navijača Crvene zvezde, a sada, i pored toga što se približio petoj deceniji života, nema nameru da stane te je našao novi klub.

Ročesti je napunio 38 godina, a sada je potpisao ugovor sa francuskim Le Manom do kraja sezone. On je po treći put stigao u ovaj klub, sada kako bi zamenio Brajtona Lemara koji se preselio u AEK.

Dres Le Mana Ročesti je nosio u sezonama 2011/12 i 2021/22. Posle 12 godina i 18 meseci u odnosu na prvi boravak u Le Manu, Ročesti se, kako kaže klub u svojoj objavi - "vratio kući".

 

 

Amerikanac koji ima i pasoš Crne Gore, a 2015. godine bio je najbolji strelac Evrolige, prethodno je nosio dres kineskog Šandonga gde je u proseku beležio 12.2 poena po susretu. Tokom karijere nosio je dresove mnogih klubova, a publika u Srbiji ga najbolje pamti iz dana u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading