NEMCI U STRAHU OD NEDOVIĆA I VILDOZE: Srbin i Argentinac kao Prle i Tihi! (FOTO)

Autor:

Sport

22.02.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjeplasirana ekipa elitnog takmičenja u Beograd stiže bez rezultatskog imperativa.

NEMCI U STRAHU OD NEDOVIĆA I VILDOZE: Srbin i Argentinac kao Prle i Tihi! (FOTO)

Foto: Starsport/Printscreen

Starsport/Printscreen

Crvena zvezda dočekuje berlinsku Albu u meču 25. kola Evrolige (petak 19.00). Poslednjeplasirana ekipa elitnog takmičenja u Beograd stiže bez rezultatskog imperativa, a to bi crveno-beli mogli da iskoriste i upišu 12. trijumf u sezoni.

Svoje utiske pred utakmicu u dvorani Aleksandar Nikolić izneo je trener Albre Izrael Gonzales.

Republika

Foto: Starsport

Izrael Gonzales

- Crvena zvezda izuzetno kombinuje talenat i naporan rad. Reč je o jako dobro vođenoj ekipi koja će istrčati na teren puna samopouzdanja nakon osvajanja Kupa Srbije. Iznad svega, moraćemo da vodimo računa da smanjimo broj izgubljenih lopti kako bi smo do kraja utakmice bili konkurentni za pobedu - upozorio je trener berlinskog kluba Izrael Gonzales.

Svestan je i jedan od najboljih, a svakako najuniverzalniji košarkaš Albe Luk Sikma, koji ove sezone u Evroligi prosečno beleži 7,4 poena, 5,1 skok i pet asistencija po utakmici, činjenice kolika opasnost preti od Zvezdinih bekova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luk Sikma i Nikolo Meli

- Uvek je poseban osećaj igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu, posebno jer igraju odlično ove sezone. Igrači poput Nedovića i Vildoze mogu da budu nadahnuti do te mere da vas zatrpaju poenima, a Petrušev takođe igra odličnu sezonu. Biće ovo pravi test izdržljivosti za nas, ali radujemo se izazovu. Moramo da odigramo najbolje i da se nadamo da možemo da pobedimo - rekao je iskusni centar.

Podsetimo, prvi meč ove sezone pripao je ekipi Duška Ivanovića rezultatom 84:88, ali tek nakon produžetka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading