TOMAŠEVIĆ VERUJE U VEČITE: Obradović i Ivanović znaju šta rade!

Autor:

Sport

22.02.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpske košarka u razgovoru za naš portal analizirala Partizan i Crvenu zvezdu i njihove šanse za plasman u Top 8 Evrolige.

TOMAŠEVIĆ VERUJE U VEČITE: Obradović i Ivanović znaju šta rade!

Foto: Starsport

Partizan u četvrtak od 21 čas dočekuju ekipu Fenerbahčea u utakmici 25. kola Evrolige. Legendarni Dejan Tomašević rekao je za naš portal da uprkos neuspehu na Kupu Radivoja Koraća, crno-beli imaju lepu priliku da sve to anuliraju dobrim rezultatom protiv turskog giganta.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Tomašević

- Jako je bitno da se nastavi ova serija evroligaških pobeda, pre svega jer je ovo odlčujući period za ulazak u Top 8 fazu. Partizan je u odličnoj formi bez obzira na taj poraz od Crvene zvezde u polufinalu Kupa. Ta pozitivna atmosfera je jak vetar u leđa Partizanu, posebno kada igra u Areni. Mislim da Partizan ima odlične igrače i već sad dovoljno iskustva, tako da smatram da može da ostvari pobedu. Nikad nisam ulazio u taktička pitanja, ono što znam jeste da Željko Obradović može da izvuče maksimum iz svoje ekipe. Na nama je da dođemo, navijamo i da se radujemo eventualnoj pobedi.

Tomašević je istakao da mu je drago što Partizan i Crvena zvezda nastupaju u Evroligi.

- To je mnogo velika stvar, daj bože da i u narednim sezonama to bude konstantno.  Ono što mene najviše interesuje jeste da se otvaraju prostori za naše mlade igrače i to će biti najveći benefit. A i kada pričamo o igračima u samom klubu, oba tima svojim kvalitetom zaslužuju da budu u Evroligi.

Osvrnuo se nekadašnji košarkaš oba večita rivala i na šanse crveno-belih za plasman u Top 8.

- Sigurno da je Duško Ivanović bez dileme jedan najkvalitetnijih trenera u Evropi, trener koji je 20 godina u evroligaškim ekipama, neko ko ima iskustvo znanje i harizmu. Ono što se meni sviđa je njegov perfektan odnos sa igračima kao i igrači sa njim i verujem da oni kao i Partizan imaju šanse za plasman Top 8 - istakao je Tomašević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading