IZ ZATVORA PRAVO NA PARKET: Osuđena na 9 godina, pa stigla u WNBA (VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđena je na devet godina zatvora jer je na aerodromu Šeremetjevo u njenom prtljagu pronađeno ulje kanabisa, koje se nalazilo u patronama za elektoronske cigarete.

IZ ZATVORA PRAVO NA PARKET: Osuđena na 9 godina, pa stigla u WNBA (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Američka košarkašica Britni Grajner, koja je provela deset meseci u zatvoru u Rusiji, zvanično je pojačala WNBA tim Finiks Merkjuri.

 

 

- Nedostajala nam je svakog dana koji je provela u Rusiji. Nastavljamo da je podržavamo kako god to bude bilo moguće - rekao je generalni menadžer Merkjurija Džim Pitman.

Britni Grajner je u sezoni 2013/2014. igrala za kineski tim Džeđang Golden Buls, a potom je preko leta igrala WNBA za Finiks. Natupala je i ruskom prvenstvu i Evroligu kao članica UMMC iz Jekaterinburga.

Podsetimo, Grajner je u Rusiji bila osuđena na devet godina zatvora jer je na aerodromu Šeremetjevo u njenom prtljagu pronađeno ulje kanabisa, koje se nalazilo u patronama za elektoronske cigarete. Ta supstanca dozvoljena je u SAD, a u Rusiji je napravila ogroman problem sjajnoj košarkašici, nekadašnjoj olimpijskoj šampionki.

Grajner je oslobođena i poslata u SAD u razmeni zatvorenika u sklopu koje je u suprotnom smeru krenuo Viktor But, trgovac oružjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading