ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA KLUBA: Radonjić popio otkaz u Panatinaikosu

Autor:

Sport

20.02.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde opet ostao bez posla.

ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA KLUBA: Radonjić popio otkaz u Panatinaikosu

Foto: Starsport

Crnogorski trener Dejan Radonjić nije višešef stručnog štaba Panatinaikosa, pišu grčki mediji.

Grci navode da su bivši strateg Crvene zvezde i atinski velikan dogovorili sporazumni raskid ugovora, a da je najveći problem predstavljao Radonjićev unosni ugovor koji važi do leta 2024. godine.

Kako prenosi "Jurohups", na kraju je dogovoreno da Panatinaikos isplati Radonjiću kompletnu platu za ovu sezonu, kao i pola plate za narednu, odnosno oko 900.000 evra.

Danima unazad se već pisalo o Dejovom potencijalnom otkazu, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Olimpijakosa u polufinalu nacionalnog Kupa.

Ipak, za sada Panatinaikos još nije zvanično potvrdio da je došlo do razlaza, ali je samo pitanje vremena kada će to učiniti.

Radonjić je trenersku karijeru započeo 2005. godine u Budućnosti, gde je proveo osam sezona. Potom je od 2013. do 2017. bio u Crvenoj zvezdi, zatim od 2018. do 2020 u Bajernu, da bi se na Mali Kalemegdan vratio u decembru 2020. i tu je ostao do prošlog leta, kada se otisnuo put Atine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading