PREKIPELO MU: Dejan Radonjić ŠOKIRAO sve i povukao RADIKALAN potez uoči polufinala kupa!

Autor:

Sport

18.02.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da mu ova situacija ne prija.

PREKIPELO MU: Dejan Radonjić ŠOKIRAO sve i povukao RADIKALAN potez uoči polufinala kupa!

Foto: Starsport

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić

Košarkaši Panatinaikosa su savladali ekipu Kolososa sa 87:80 u meču četvrtine finala grčkog kupa, čime su obezbedili sebi duel sa najvećim rivalom Olimpijakosom u polufinalu ovog takmičenja.

Ipak, ovaj meč nije glavni razlog zašto grčki mediji već danima pričaju o Dejanu Radonjiću, strategu "zelenih", već to što se uveliko priča o njegovoj smeni.

Kako prenose brojni mediji, Radonjiću je otkaz već spreman, a umesto njega bi na klupu Panate trebao da dođe Đanmarko Pocerko, selektor Italije.

Na konferenciji nakon jučerašnje utakmice Radonjić je dobio pitanje vezano za otkaz, koje mu se očigledno nije svidelo, pa je nakon kratkog odgovora odlučio da napusti konferenciju za medije.

-  Ne znam ništa o tome, nemam šta da komentarišem. Moj fokus je na utakmici – kratko je rekao Radonjić i završio razgovor sa novinarima.

 

 

PAO danas od 19 časova igra polufinalni duel sa Olimpijakosom, nakon čega bi situacija crnogorskog stručnjaka na klupi ove ekipe mogla biti mnogo poznatija. Postavlja se pitanje šta će biti ukoliko Radonjić savlada Olimpijakos, a zatim i osvoji Kup. Hoće li se i dalje nastaviti hajka medija na njega, ili će mu kontroverzni Dimitris Janakopulos, predsednik Panate, dati priliku da vodi klub do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading