GEST KAKAV SE NE PAMTI: Podelio svim zaposlenima u klubu po 20.000 dolara!

Autor:

Sport

17.02.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo njih 300 ispunjava kriterijume za dobijanje bonusa, prenosi ESPN.

GEST KAKAV SE NE PAMTI: Podelio svim zaposlenima u klubu po 20.000 dolara!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji vlasnik Finiks Sansa Rovert Sarver donirao je pet miliona dolara dobrotvornoj fondaciji franšize iz Arizone i po 20 hiljada dolara bonusa zaposlenima u toj organizaciji.

 

 

Bivši većinski vlasnik Sansa i WNBA ekipe Finiks Merkjuri odlučio je da daruje NBA ekipu koju je prodao nakon što mu je liga izrekla jednogodišnju suspenziju zbog optužbi za rasizam i mizoginiju. Pored zabrane rada, američki biznismen je novčano kažnjen sa 10 miliona dolara.

Sarver je dogovorio prodaju Sansa, pošto je američki multimilijarder Met Išbija ponudio četiri milijarde dolara za tu akviziciju. To predstavlja novi rekord lige jer je prethodno najviše novca pre nekoliko godina dao Džo Cai, koji je Bruklin Netse platio 2,35 milijardi dolara.

Svim radnicima NBA kluba iz Arizone koji su postali deo kolektiva sa punim radnim vremenom pre 16. februara 2022. sleduje bonus od po 20 hiljada zelenih novčanica. Gotovo njih 300 ispunjava kriterijume za dobijanje bonusa, prenosi ESPN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading