ŠOK ZA CRVENU ZVEZDU: Stranac otpao pred sam početak Kupa Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

16.02.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za klub sa Malog Kalemegdana.

ŠOK ZA CRVENU ZVEZDU: Stranac otpao pred sam početak Kupa Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Luka Vildoza, Fakundo Kampaco i Ben Bentil

Košarkaši Crvene zvezde i čačanskog Borca od 18 sati igraju u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a crveno-bele navijače je pred sam početak meča sačekala iznenađujuća vest. Naime, Ben Bentil nije u protokolu za večerašnju utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Ben Bentil

Ivanović nije mogao da povede Džona Holanda i Nikolu Ivanovića zbog ograničenog broja stranaca (četiri), a na spisku registrovanih našlo se 13 imena. To znači da je jedan igrač morao da otpadne pred duel sa Čačanima, a izbor je pao na Bena Bentila čije ime se nije našlo u protokolu.

Crvena zvezda će igrati u sledećem sastavu: Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Fakundo Kampaco, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Ognjen Kuzmić i Filip Petrušev.

S druge strane, Dejan Mijatović ima 10 košarkaša na raspolaganju, a u protokolu su: Diante Boldvin, Đorđe Ćurčić, Miloš Glišić, Pavle Nikolić, Bojan Tomašević, Đorđe Gagić, Nikola Kočović, Aleksa Novaković, Marko Radonjić i Hanter Hejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading