SRCE MU JE CRNO-BELO: Jojić uputio MOĆNU podršku Partizanu pred evropsku bitku!

Autor:

Sport

16.02.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podržao svoje bivše saigrače.

SRCE MU JE CRNO-BELO: Jojić uputio MOĆNU podršku Partizanu pred evropsku bitku!

Foto: Starsport

Miloš Jojić

Nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Jojić pružio je ogromnu podršku svom voljenom klubu pred duel sa Šerifom u prvom meču nok-aut faze Lige konferencija.

- Puna podrška stručnom štabu, igračima i svima klubu, tu sam i uvek ću da budem uz svoj Partizan. Sve ostalo ostavljam po strani, Partizan je iznad svih nas!

Jojić je trenirao sa crno-belima tokom zime, ali je na kraju završio u letonskoj Rigi

- Svaki moj fudbalski uspeh postignut unazad devet godina samo je logičan sled onoga što sam naučio u Partizanovoj omladinskoj školi i u prvom timu crno-belih, koji je bio i ostao moja najveća ljubav. U svakom trenutku sam izgarao na terenu sa saigračima i nisam pravio razliku da li je reč o velikim utakmicama, onim u Evropi, derbiju ili prijateljskim. Partizan je za mene uvek bio najveći i najvoljeniji klub, svaki njegov navijač naša podrška, bez obzira na dešavanja na terenu i van njega - poručio je Jojić, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading