BOBI U CENTRU PAŽNJE! Srbin dobio šansu, pa SPLJOŠTIO rivala - igraču Oklahome NIJE BILO DOBRO! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.02.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena kao iz crtanih filmova.

BOBI U CENTRU PAŽNJE! Srbin dobio šansu, pa SPLJOŠTIO rivala - igraču Oklahome NIJE BILO DOBRO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Veoma zanimljivo veče viđeno je u NBA ligi.

Čak trojica srpskih košarkaša bila su na terenu, ali se samo Nikola Jokić proslavio.

Ponovo je Džoker ostvario tripl-dabl, čak 21. u sezoni i ponovo je Denver nastavio tradiciju te slavio kada Srbin ima dvocifren broj poena, skokova i asistencija. Do sada 21 tripl-dabl Jokića i 21 pobeda Denvera, a ovog puta je pao Dalas predvođen maestralnim Lukom Dončićem (118:109).

Bogdan Bogdanović nije imao sjajno veče. Njegova Atlanta poražena je od Njujorka (101:122), a Srbin je postigao tek osam poena kojima je dodao po tri skoka i asistencije.

Još gore od Hoksa proveli su se Roketsi Bobana Marjanovića - Hjuston je poražen sa čak 133:96 na gostovanju Oklahomi, a Srbin je bio na terenu.

Boban je ponovo dobio šansu nekih sedam minuta, upisao po dva poena i dva skoka.

Ipak, Bobi je uspeo da se nađe u centru pažnje za kratko vreme koliko je bio na terenu. Prilikom jednog napada Oklahome, Marjanović je pokušao da stigne do defanzivnog skoka, a lopta je pala daleko od njega. Ispred njega se odjednom pojavio Judžin Omorui koji je pao Bobiju pod noge, a srpski gorostas je pokušao da izbegne povredu, te se srušio preko njega.

Spljoštio je Omoruija kao u crtanim filmovima, a košarkašu Oklahome nije bilo dobro posle bliskog susreta sa Marjanovićem, te je jedva ustao sa parketa. Zanimljiva scena, a uostalom, kako drugačije da bude kada je Boban Marjanović u pitanju?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading