NAMAGARČILI IH ZA SVE PARE: Čudesna akcija Majamija i pobeda za 0.7 sekundi! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.02.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga se košarka voli.

NAMAGARČILI IH ZA SVE PARE: Čudesna akcija Majamija i pobeda za 0.7 sekundi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Majamija protekle noći savladali su Hjuston Roketse sa 97:95.

Način na koji je Hit stigao do trijumfa prepričavaće se još dugo.

Naime, Majami je do pobede došao u poslednjim desetinkama susreta nakon što je Erik Spolstra nacrtao savršenu akciju za Džimija Batlera.

Sve počinje sa "cross screen" u reketu da bi na kapici usledilo odvlačenje pažnje od strane Tajlera Hira i pošto se pomislilo da Batler pravi blok za njega odbrana se tako i fokusirala, pa je Džimi samo otrčao ka reketu, dobio ali up pas i zakucao za pobedu.

Tajler Hiro je pružio još jednu fantastičnu partiju i ubacio 31 poen uz 9 skokova i 8 asistencija, dok je 20 poena, 9 skokova i 3 asistencije imao Bem Adebajo, Džimi Batler koji je i doneo pobedu ubacio je 16 uz po 4 skoka i asistencije, a Maks Štrus je sa 14 poena jedini bio dvocifren od ostatka ekipe.

Što se tiče Hjustona, predvodio ih je ruki Džabari Smit sa 22 poena i 8 skokova, Kenjon Martin Džunior postigao je 17 poena, uhvatio 6 skokova i podelio 3 asistencije, a dvocifreni su bili još Alperen Šengun sa 12 poena i 8 skokova, odnosno Džejlen Grin sa 11 poena, 5 skokova i 4 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading