BOBI OBRNUO IGRICU! Marjanović OTPUŠTEN, a PROFITIRAO!

Autor:

Sport

10.02.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski gorostas se definitivno odlično snalazi u NBA ligi.

BOBI OBRNUO IGRICU! Marjanović OTPUŠTEN, a PROFITIRAO!

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Zanimljivo veče u NBA ligi je za nama.

Nikola Jokić je i pored fenomenalne igre doživeo poraz sa svojim Denverom od Orlanda (115:104), a Bogdan Bogdanović je imao slabije veče ali je Atlanta savladala Finiks (116:107).

Viđeni su i brojni trejdovi, ali je najzanimljivija situacija vezana za Bobana Marjanovića.

Srpski gorostas otpušten je iz Hjustona, ali su to za njega odlične vesti. Pitate se kako? Pa, izgleda da je Bobi obrnuo igricu u NBA ligi!

Republika

Foto: Starsport

Boban Marjanović

 

I pored otkaza Hjuston planira da zadrži Marjanovića u timu tako što će ga ponovo uzeti sa tržišta slobodnih košarkaša i potpiše do kraja sezone. Bobi će zbog starog NBA pravila dobro profitirati u ovom slučaju.

Marjanović će dobiti oko dodatnih milion dolara kada ponovo postane igrač Hjustona, dok mu je ugovorom garantovano da će ove sezone zaraditi 3.5 miliona evra u Teksasu. Nakon toga postaje "neograničeni" slobodni agent, odnosno Hjuston neće moći da izjednači ponudu drugog kluba i tako pobedi u trci za potpis Marjanovića, nego će srpski as moći da bira gde će nastaviti karijeru, ako to naravno i dalje bude želeo u NBA.

Boban Marjanović je NBA karijeru započeo još 2015. godine, kada je potpisao za San Antonio, a igrao je još za Detroit, Kliperse, Filadelfiju i Dalas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading