BEZ IZNENAĐENJA U KUPU: Mega savladala Vojvodinu i prošla u polufinale!

Autor:

Sport

15.02.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani su u drugom poluvremenu uspeli da slome otpor ekipe iz Novog Sada.

BEZ IZNENAĐENJA U KUPU: Mega savladala Vojvodinu i prošla u polufinale!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Mega

Ahmad Rori u dresu Mege

Košarkaši Mege MIS savladali su ekipu Vojvodine sa 75:62 (19:18, 25:20, 19:14, 12:10) u drugom meču današnjeg programa na Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

U prvom delu videli smo izjednačenu borbu, a tim iz ABA lige nije uspevao da slomi otpor tima iz Košarkaške lige Srbije.

Neizvesno je bilo sve do druge polovine treće deonice, kada je Mega serijom od 8:0 uspela da se odlepi na 13 poena razlike (59:46), a tu razliku je sigurnom igrom uspela da zadrži do kraja i izbori plasman u polufinale ovog takmičenja.

Tim Marka Baraća je do pobede predvodio Ahmed Rori sa 13 poena, jedan manje je dodao Matej Rudan, dok je Malkom Kazalon upisao 11 poena.

Sa druge strane, Dušan Beslać je bio najefikasniji kod Novosađana, pošto je postigao 23 poena, dok je dva manje ubacio Stefan Šajin.

Mega će u polufinalu igrati sa pobednikom duela koji je na programu sutra u 21 čas, u kom se sastaju ekipe FMP-a i Metalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading