BIĆE PROCESUIRANI SVI KOJI PRETE NOSIOCIMA NAJVIŠIH DRŽAVNIH FUNKCIJA: Oglasilo se Tužilaštvo povodom desničarskog protesta

Autor:

Vesti

15.02.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VJT pozdravlja profesionalno i zakonito postupanje svih pripadnika policije.

BIĆE PROCESUIRANI SVI KOJI PRETE NOSIOCIMA NAJVIŠIH DRŽAVNIH FUNKCIJA: Oglasilo se Tužilaštvo povodom desničarskog protesta

Foto: M.M./ATAImages

Više javno tužilaštvo u Beogradu pozdravlja profesionalno i zakonito postupanje svih pripadnika policije tokom vecerašnjih događaja ispred predsedništva Republike Srbije, gde su zabeležena ozbiljna kršenja zakona od strane pojedinih učesnika okupljanja.

Poručujem da će tužilaštvo procesuirati sve one koji prete nosiocima najviših državnih funkcija i sve pripadnike ekstremističkih grupa koji ugrožavaju bezbednost građana – poručio je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

Naglasio je da se neće tolerisati bilo koji pojavni oblik eskremizma, niti pretnje najvišim državnim funkcijama, a naročito nasilje, jer su vladavina prava i bezbednost svih građana prioritet u radu javnog tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Bojana

15.02.2023 22:59

Tužilaštvo da ne čeka i dotičnim osobama u najskorijem periodu da dodeli kazne. Ovakve situacije se ne smeju ponavljati, ovo ruši položaj Srbije u svetu.

Zoran

15.02.2023 23:05

Samo oštro. Da im više ne padne na pamet da bilo kome prete.

Una

15.02.2023 23:06

Odmah sve kazniti da im vise ne padne na pamet da prave haos u ovoj drzavi.

Nebojša

15.02.2023 23:06

Da se procesuiraju, nego šta!