LEGENDARNI KOŠARKAŠ PORUČIO: Zvezda sa Kampacom RUŠI Partizan i osvaja Kup!

Autor:

Sport

15.02.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kup Radivoja Koraća je pred vratima, a naš sagovornik je otkrio ko mu je favorit za trofej.

LEGENDARNI KOŠARKAŠ PORUČIO: Zvezda sa Kampacom RUŠI Partizan i osvaja Kup!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco, Džon Holand i Luka Vildoza

Partizan u sredu igra protiv Spartaka iz Subotice, dok Crvena zvezda u četvrtak igra sa čačanskim Borcem. Ukoliko sve bude kako se očekuje u petak ćemo moći da gledamo ,,finale pre finala'' u kojem će se sastati beogradski velikani.

Crveno i crno-beli neće biti u punom sastavu, Zvezda će biti bez Nikola Ivanovića i Džona Holanda, dok Partizan nastupa bez Joanisa Papapetrua i Jama Madara, sve je ovo zbog pravila o broju stranaca.

Bivši košarkaš crveno-belih Vladimir Tica je za portal Republika izjavio da Crvena zvezda uz Kampaca može dosta toga da uradi:

- Imajući u vidu da je Kup Radivoja Koraća specifično takmičenje, generalno pored toga što sve ekipe imaju velike šanse, Zvezda i Partizan su glavni favoriti. Crvena zvezda je sa Kampacom totalno drugačiji tim i očekujem da će uzeti Kup ove godine. Ako sve bude po planu i Zvezda i Partitzan se sastanu u polufinalu, generalno kao i u svim prethodnim večitim derbijima nema favorita, ali mislim da će biti bolji igrači Zvezde. Partizan igra bez Grka i bez Madara, dok je Zvezda bez Holanda i Ivanovića koji nisu toliko neophodni timu, tako da mislim da će crveno-beli sa više igrača izboriti pobedu u polufinalu.

Foto: Starsport

Vladimir Tica

Imajući u vidu da Argentinac nije još imao prilike da zaigra na utakmicama Evrolige zbog zabrane, ovo je za njega dobra priprema za meč u Minhenu s obzirom na to da će tada moći konačno da uđe na evroligaški teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading