PARTIZAN PREGAZIO BORAC: Crno-beli NASTAVILI svoju DOMINACIJU!

Autor:

Sport

12.02.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" još jednom potvrdio da je u sjajnoj formi. Puleni Željka Obradovića na sjajan način najavili bitku za Kup Radivoja Koraća.

PARTIZAN PREGAZIO BORAC: Crno-beli NASTAVILI svoju DOMINACIJU!

Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Borac iz Čačka u meču 19. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 114:84 (30:21, 18:18, 34:24, 32:18).

 

Čak sedam igrača je imalo dvocifren košgeterski učinak. Ponovo je prednjačio Matijas Lesor sa 19 poena, dok su mladi Tristan Vukčević i Jam Madar pratili sa po 16 poena. Aleksa Avramović je imao 13, Kevin Panter i Danilo Anđušić po 11, a Uroš Trifunović je stao na 10 poena.

Na drugoj strani istakla su se dva imena. Hanter Hejl je ubacio 24 poena. Ubacio je pet torjki. Pratio ga je Đorđe Gagić koji je odigrao meč sezone sa 22 poena, osam skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte za indeks 33.Nekadašnji centar crno-belih dobio je aplauz od publike koja nije došla u onom broju kao prethodnih mečeva.

Bila je ovo ujedno u poslednja provera pred put u Niš gde se ponovo održava Kup Radivoja Koraća. Ekipa iz Humske sutra trenira u Zemunu zbog zauzetosti svih hala, a onda već u utorak kreće na jug Srbije.

Partizan je nakon novog trijumfa na liderskog poziciji regionalnog takmičenja sa učinkom 17-2. Borac je pretposlednji, Čačani imaju četiri pobede i petnaest poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading