RECEPT ZA POBEDU JE JASAN: Ivanović otkrio ključ uspeha na gostovanju u Zadru!

Autor:

Sport

12.02.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi pauza u regionalnom takmičenju i borba u nacionalnim kupovima.

RECEPT ZA POBEDU JE JASAN: Ivanović otkrio ključ uspeha na gostovanju u Zadru!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde osvetili su se Zadru za poraz iz prvog dela sezone, pošto su u dvorani "Krešimir Ćosić" pobedili rezultatom 95:76. Nakon utakmice 19. kola AdmiralBet ABA lige svoje utiske izneli su treneri obe ekipe - Duško Ivanović i Danijel Jusup.

- Odigrali smo izuzetno dobro u odbrani, za razliku od prvog meča u kojem smo doživeli poraz u Beogradu. Pomenuti meč, Zvezda je izgubila jer nije uspela da se prilagodi atipičnoj ofanzivnoj igri Zadrana. Voljni momenat je bio na izuzetno visokom nivou, energija takođe. Ključ uspeha je ponavljam bila odbrana, koju smo odigrali baš kako treba - naglasio je Duško

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Filip Petrušev

Strateg Zadrana, Danijel Jusup, nije bio preterano neraspoložen posle meča, s obzirom da je kao iskusan stručnjak svestan da je Zvezda objektivno jača ekipa.

- Zaslužena pobeda Zvezda. Naš rival, ekipa koja igra na izuzetno visokom nivou u Evroligi je maksimalno motivisano ušla u meč, stepen agresivnosti u odbrani je bio baš visok. Momci su zaista dali sve od sebe, hvala navijačima, nemam zamerki, Zvezda je objektivno bolja ekipa od nas. Imali smo problema sa sastavom tima, ali to naravno nije alibi, niti ga tražimo. Idemo dalje - naglasio je Danijel Jusup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading