KO OVO REŽIRA? Spavao mu sa majkom, a sada DELE svlačionicu u NBA ligi! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.02.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trejd koji je pomerio granice.

KO OVO REŽIRA? Spavao mu sa majkom, a sada DELE svlačionicu u NBA ligi! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Larsa Pippen

Larisa Pipen

Zanimljivo je bilo u NBA ligi u noći između četvrtka i petka.

Od srpskih igrača na terenu su bili Nikola Jokić koji je pružio još jednu MVP partiju, ali je njegov Denver poražen od Orlanda i Bogdan Bogdanović koji je odigrao slabije od očekivanog, ali je Atlanta savladala Finiks.

Takođe, u centru pažnje bio je i Boban Marjanović koji je otpušten iz Hjustona, ali će i pored toga lepo zaraditi, kao i nekoliko zanimljivih trejdova. Jedan od dolazaka koji su zapalili američku javnost je i prelazak Malika Bizlija iz redova Jute u Los Anđeles Lejkerse.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović i Malik Bizli

 

Zbog čega je ovaj trejd toliko zanimljiv?

Naime, Malik Bizli deliće svlačionicu sa Skotijem Pipenom Juniorom, sinom svoje bivše devojke Larise Pipen! Dakle, Bizli je spavao sa Skotijevom majkom, a sada će morati da deli svlačionicu sa njenim sinom!

Larsa je bivša supruga legendarnog Skotija Pipena, a 2020. godine je uslikana kako se u Majamiju drži za ruku sa Bizlijem, iako je ovaj u tom momentu bio oženjen.

 

 

Iako su oboje počeli da negiraju, a onda i da ćute o tome, Malikova žena, Montana Jao, podnela je zahtev za razvod.

- Skoncentrisan na sebe i na svoje ciljeve. Nisam odgovor za tuđa dela, kod mene je sve dobro - napisao je Skoti Junior na društvneim mrežama posle ovog trejda.

Bizliju koji trenutno ima 26 godina, pre Lejkersa igrao je za Jutu, Minesotu i Denver, dok je mlađi Pipen od prošle godine u redovima Lejkersa sa izletima u razvojnoj ligi.

Pogledajte kako izgleda majka Skotija Pipena Juniora i bivša devojka Malika Bizlija, Larisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading