BENTIL NAPAO ZVEZDU I ŽELI DA ODE? Oglasio se centar crveno-belih: Sada je SVE JASNO! (FOTO)

Autor:

Sport

04.02.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama napravila se oko poruka koje je navodno poslao centar iz Gane, a njegovo objašnjenje zanima sve navijače.

BENTIL NAPAO ZVEZDU I ŽELI DA ODE? Oglasio se centar crveno-belih: Sada je SVE JASNO! (FOTO)

Foto: Starsport

Ben Bentil na "večitom derbiju" u duelu sa Danteom Egzumom

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u rezultatskoj krizi.

Tim je vezao četiri neuspeha u Evroligi i bitka za top osam fazu biće veoma teška. Pored problema na terenu, puno drame diglo se oko poruka koje su se pojavile na internetu, a koje je navodno centar Zvezde Ben Bentil poslao.

U glasovnim porukama se čuje kako muškarac na engleskom jeziku kaže da ga Zvezda nije isplatila, da su rasisti i da jedva čeka kraj sezone da ode.

 

 

Navijači su tražili objašnjenje, a šokirani Bentil se ubrzo oglasio.

 

- Da bude već jednom jasno, ove gluposti su laž, nikada nisam rekao ovako nešto i takođe to što čujete nije moj prokleti glas, već montaža. Prestanite da mi šaljete ovakve gluposti, ništa od toga nije istina, napred Crvena zvezda - napisao je centar crveno-belih na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Ben Bentil se oglasio na Instagramu

 

Bentil je posle nekoliko slabijih utakmica konačno odigrao jednu odličnu, te je protiv Olimpije u Milanu bio najkorisniji igrač Crvene zvezde. To, nažalost, nije bilo dovoljno za pobedu, ali je 17 poena i sedam skokova centra iz Gane definitivno nešto što može da raduje.

Crvena zvezda trenutno se nalazi na 13. mestu Evrolige sa skorom od deset pobeda i 13 poraza i u samom finišu moraće da popravi formu kako bi mogla da se nada plasmanu u top osam fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading