STRANAC MANJE U PARTIZANU: Iskusni košarkaš potpisao za Huventud (FOTO)

Autor:

Sport

01.02.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U crno-belom dresu upisao 14 nastupa, od čega pet u Evroligi, uz prosečno 4,1 poen i 1,1 skok po meču.

STRANAC MANJE U PARTIZANU: Iskusni košarkaš potpisao za Huventud (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Slovački krilni centar Vladimir Brodžijanski od danas je i zvanično košarkaš Huventuda. Dojučerašnji igrač Partizana napustio je Beograd i vratio se u špansku ekipu za koju je nastupao od 2020. do 2022. godine.

 

 

Slovački košarkaš je u Partizan stigao 11. novembra, kao zamena za Balšu Koprivicu, ali nikako nije uspeo da se nametne Obradoviću za veću minutažu u dresu crno-belih.

- Brodžijanski je odlučio da ide. Ja sam imao otvoren razgovor sa njim. Ja sam mu rekao da je to njegova odluka. Mi smo ga imali do 14. februara. Rekao sam mu da ako želi da ide ranije da nema nikakvih problema. On je doneo takvu odluku. Ja sam mu se večeras pred svima zahvalio. Radi se o izuzetnom momeku, izuzetno fin, vaspitan momak i dobar igrač. On misli da traži svoju sreću negde drugde. Poželeli smo mu sve najbolje - rekao je Obradović.

Podsetimo, Brodžijanski (28) je u crno-belom dresu upisao 14 nastupa, od čega pet u Evroligi, uz prosečno 4,1 poen i 1,1 skok po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading