GOSPODSKI GEST ZVEZDE: Moćna poruka "Delija" pred evroligaški Večiti derbi!

Autor:

Sport

26.01.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se navijači crveno-belih uoči okršaja sa Partizanom.

GOSPODSKI GEST ZVEZDE: Moćna poruka "Delija" pred evroligaški Večiti derbi!

Foto: Starsport

Delije na Večitom derbiju

U petak od 19 časova na programu je evroligaški Večiti derbi, a navijačka grupa "Delije" oglasila se pred okršaj sa Partizanom.

Saopštenje najvatrenijih pristalica kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti:

- Sutra se igra još jedan istorijski derbi, za nas prvi u Evroligi na domaćem terenu. Gostujući navijači će biti na tribinama. Kao što smo i najavili pred derbi u Areni dali smo sve od sebe da sačuvamo derbi i da gostujući navijači budu u hali. Za utakmicu u Areni, Delije su dobile ukupno 0 karata, do par sati pred utakmicu nismo znali da li ćemo moći da uđemo sa kupljenim kartama, nije nam dozvoljeno da unesemo ništa što na sebi ima obeležje kluba, dok gosti sada imaju prava da unesu sve navijačke rekvizite. Nadamo se da je prvi korak koji smo učinili zajedno sa KK Crvena Zvezda, dovoljan da sledeći put bude isto kada mi budemo gostovali i da se sačuva svetinja derbija. Derbi nije derbi bez navijača oba tima! - poručile su "Delije".

Podsetimo, prvi Večiti derbi u istoriji Evrolige pripao je crveno-belima, trojkom Nemanje Nedovića u samom finišu utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading