POTRES U NBA LIGI: Lebron Džejms ide u Australiju?

Autor:

Sport

24.01.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet u Americi.

POTRES U NBA LIGI: Lebron Džejms ide u Australiju?

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms sa sinom

Lebron Broni Džejms, sin legendarnog NBA košarkaša, sa kojim nosi i isto ime, i dalje nije odlučio gde će nastaviti svoju karijeru, nakon što završi srednju školu.

Broni Džejms, kako ga mnogi zovu, nalazi se u centru pažnje američke javnosti zbog svog oca, ali mu to neće biti dovoljno da napravi karijeru. 

Za sada, mlađi Džejms ima ponude stipendija samo od Ohajo Stejta, Južne Karoline i Oregona, što očigledno ne zadovoljava njegove standarde. Za njega su se raspitivali i Djuk, Kanzas, Mičigen i Kentaki, mnogo ozbiljniji koledži, ali za sada nije bilo nijedne zvanične ponude od strane tih univerziteta.

Takvu situaciju želi da iskoristi australijska liga NBL čiji je osnivač i vlasnik Lari Kestelman, koji je potvrdio da se video sa Bronijem u nadi da se ga namamiti da se preseli u Australiju, ali priznaje da su šanse male.

- Stupili smo u kontakt i tu je početak razgovora, ali još je veoma rano. Dugo je to, ali razgovor je počeo i pratićemo šta se dešava - rekao je Kestelman za Herald San.

U poslednjih nekoliko sezona nije bilo previše igrača koji su u NBA ligu stigli preko Australije, pa ćemo videti da li će se na ovaj korak odlučiti i mladi Lebron Džejms, koji se sigurno i dalje nada da će zaigrati na nekom od poznatijih koledža u Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading