MIKI IZ BiH GOTOVO NEPREPOZNATLJIVA: Isplivala fotografija nakon hapšenja u Nemačkoj - tamna kosa, naočare, a garderoba će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Autor:

Svet

24.01.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirnesa je plavu kosu ofarbala u taminiju, a priliom privođenja je bila u neuobičajenoj garderobi.

MIKI IZ BiH GOTOVO NEPREPOZNATLJIVA: Isplivala fotografija nakon hapšenja u Nemačkoj - tamna kosa, naočare, a garderoba će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Mirnesa S.

Mirnesa S. (42), koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je u ponedeljak na aerodromu u Štutgartu. Sada se pojavila fotografija zabeležena nakon hapšenja, a na njoj se vidi da je ova žena značajno promenila izgled.

Mirnesa je plavu kosu ofarbala u tamniju, a prilikom privođenja je bila u crnom autfitu, ali daleko ležernijem nego što je prikazano na fotografijama koje su se pojavila u medijima, a koje potiču sa njenog Instagram profila.

Naime, u Štutgartu popularna Miki je često plenila izgledom, preko moderna frizure do isto tako luksuzne garderobe.

 

 

Da podsetimo, Mirnesa S. je u trenutku brutalne krađe radila u kompaniji za transport novca, odakle je i bukvalno iznela u torbi million evra.

Ova žena je u Štutgartu poznata pod nadimkom Miki, a pre ove kompanije, radila je kao konobarica.

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocenu odeću.

- Tiho i polako, karma će sve naplatiti - piše u opisu njenog profila.

Nemački list "Bild"  prenosi da je više nego očigledno da je Mirnesa S. živela luksuznim životom. Naime, na njenim fotografijama se mogu videti skupoceni nakit, torbe, rolex satovi, a bila je i čest gost na žurkama.

- Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca - stoji u Bildovom tekstu.

Novinari Bilda su posetili i komšiluk u kojem je živela, a jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman je rekao:

- Viđao sam je kada bi šetala, bila je zaista upadljiva pojava. Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale - rekao je on.

Kako prenosi Bild, jedno je sigurno - novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading