DERBI KOLA IZMEĐU ZVEZDE I CEDEVITE: Ivanović poslao jasnu PORUKU navijačima pred SPEKTAKL!

Autor:

Sport

22.01.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas prava košarkaška poslastica.

DERBI KOLA IZMEĐU ZVEZDE I CEDEVITE: Ivanović poslao jasnu PORUKU navijačima pred SPEKTAKL!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju na svom terenu ekipu Cedevita Olimpije u meču 16. kola ABA lige, a pred taj duel svoja očekivanja je izneo i Duško Ivanović, trener crveno-belih.

Zvezda u meč ulazi nakon šokantnog poraza od Žalgirisa, ali vremena za gubljenje nema, pa je jasno da se u meč sa Cedevitom mora ući maksimalno, što je potvrdio i Ivanović.

- Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Omića koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica - rekao je Ivanović, a prenosi klub.

Ovo će biti derbi ove runde, a crnogorski stručnjak je rekao da o kvalitetu Cedevite govori njihova pozicija na tabeli.

- Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja - dodao je trener Zvezde.

Foto: Starsport

Prvi meč Crvene zvezde i Cedevite je odložen zbog korone

Za kraj, dodao je i da njegov tim ceo meč mora biti skoncentrisan.

- Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno - rekao je Ivanović i pozvao navijače da dođu i pruže podršku timu koji će u ponedeljak biti jači za Fakunda Kampaca.

Svoje viđenje meča dao je i Ognjen Dobrić, krilni košarkaš crveno-belih.

- Dobro se poznajemo, odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi... Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku - rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić.

Utakmica je na programu u ponedeljak u 18.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading