DVA PORAZA U JEDNOM: KATASTROFA Zvezde - ogroman korak unazad crveno-belih!

Autor:

Sport

20.01.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je pošlo po zlu za Crvenu zvezdu u poslednja četiri minuta u Kaunasu.

DVA PORAZA U JEDNOM: KATASTROFA Zvezde - ogroman korak unazad crveno-belih!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su neverovatan poraz u Kaunasu, pošto su poraženi od ekipe Žalgirisa rezultatom 71:66, u meču 20. kola Evrolige.

Imali su crveno-beli sve u svojim rukama, velikih +7 na ulasku u poslednja četiri minuta meča, ali je užasna završnica koštala pobedu u glavnom gradu Litvanije.

Nažalost, Zvezda je u Litvaniji doživela dvostruki poraz, pošto je izgubila i većom razlikom nego što je pobedila Litvance u Beogradu. Pre malo više od mesec dana, Zvezda je slavila sa 77:73, ali je danas poražena sa pet razlike, što je dodatno udaljava od mesta među osam najboljih ekipa u Evropi.

Zvezda je posle koša Nedovića stigla na -4, ali je odlučila da proba da u penal završnici stigne do pobede. Ulanovas je pogodio samo jedno bacanje, ali je Dobrić promašio trojku, a za njim i Nedović posle skoka u napadu, pa je na kraju Žalgiris slavio sa pet razlike i naneo ekipi Duška Ivanovića težak udarac pred nastavak borbe u Evroligi.

Prililku da popravi svoj korak Zvezda će imati sledećeg petka, kada će u svojoj hali Pionir dočekati ekipu Partizana, u velikom gradskom derbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading