Partizan sprema osvetu, a "AdmiralBet" novi specijal!

Autor:

Sport

19.01.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras od 20.45 časova crno-beli gostuju Valensiji u 20. kolu Evrolige. Pred pulenima Željka Obradovića je veliki izazov, ali i sjajna prilika da povećaju svoje šanse za plasman u top 8.

Partizan sprema osvetu, a "AdmiralBet" novi specijal!

Foto: AdmiralBet

Poraz na domaćem terenu od "slepih miševa" u prvom susretu ovih ekipa je verovatno najslabija partija izabranika Željka Obradovića ove sezone kod kuće, ali i neuspeh koji i dalje boli. Sam način na koji je Partizan izgubio je bio i svojevrsno otrežnjenje za najgledaniji tim Evrolige, koji se nakon toga razbudio i ušao u seriju dobrih rezultata.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

U prošlom kolu, Partizan se ubedljivo revanširao Baskoniji, a hoće li se osvetiti i drugom španskom timu, ostaje da se vidi. Kvota na sajtu "AdmiralBet.rs" na pobedu Partizana je i više nego primamljiva i iznosi 2.07.

Pored toga, "AdmiralBet" je kao i uvek spremio veoma atraktivan specijal za ovaj meč.

Kvota za standardnu opklada da Panter, Egzum i Ledej daju 50+ je 15, dok za Lesorov čuveni "dabl-dabl" 15+ poena, i 12+ skokova iznosi 18.

Pomenuti trio, Panter, Egzum i Ledej, su protiv Baskonije postigli 25 poena, što je polovina od ponuđenog, ali su neki drugi igrači, pre svega Trifunović i Papapetru, odigrali ključne uloge. Što se tiče Lesora, najbolji skakač Evrolige je čak 6 puta ove sezone imao dvocifren broj skokova, uvek ih skupi desetak, a kvota za večeras je, da ponovimo, sjajnih 18.

Možete da se kladite i na Panterovih 20+ poena i 5+ asistencija, a kvota je 20. Kapiten u svom najboljem izdanju je i te kako potreban Crno-belima kako bi večeras ostvarili bitnu pobedu u "La Fonteti".

Na prvom meču protiv Valensije, Panter je ubacio 19 poena uz 3 asistencije, ali je tada bio u mnogo slabijoj formi nego tranutno.

Kao i uvek, na "AdmiralBet.rs" možete da se kladite i na POENE IGRAČA, ali i da pogodite košarkaše koji će postići 25 i više poena u ovom kolu. Kompletnu ponudu možete da pogledate OVDE, a kvote su primamljive.

Srećno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading