GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan slavio u VELIKOM DERBIJU i zaseo na PRVO mesto na tabeli!

Autor:

Sport

18.01.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naneli su svom ljutom rivalu prvi poraz u sezoni.

GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan slavio u VELIKOM DERBIJU i zaseo na PRVO mesto na tabeli!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mege u meču 11. kola Triglav kadetske lige Srbije, rezultatom 65:58 (14:14, 25:21, 14:16, 12:7). 

Na taj način, crno-beli su naneli beogradskom rivalu prvi poraz u ovoj sezoni, pa su se sada izjednačili sa njima, ali i ekipom čačanskog Borca, na tabeli kadetske lige, sa skorom od deset pobeda i jednoh poraza.

 Nakon što je u 2023. godinu ekipa Partizana ušla sa pobedom nad Dinamikom, U17 selekcija Partizana je u meču 11. kola Triglav KLS u maloj sali Štark arene ugostila ekipu Mege, koja do ovog meča nije znala za poraz. Nakon vrlo tesnog i nezivesnog meča, na kraju su slavili Partizanovi klinci, koji su se bolje snašli u neizvesnoj završnici. U redovima crno-belih su se u derbiju kola istakli Savo Drezgić sa 19 poena, 7 skokova i 5 asistencija i Stefan Plisnić sa 10 poena, 9 skokova i 2 asistencije.

Republika

Foto: Lige KSS/printscreen

Tabela prvenstva posle 11. kola

Sa druge strane, najbolji je bio Ognjen Srzentić sa 20 poena, dok je Sibi postigao dva manje.

U narednom kolu, koje je na programu već za vikend, Partizan će igrati još jedan veliki derbi na svom terenu, pošto će u maloj sali Štark arene dočekati Crvenu zvezdu. Sa druge strane, ekipa Mege će takođe igrati beogradski derbi, pošto će gostovati ekipi Dinamika.

STATISTIKA - Čavić, Drezgić 19, Goljović 5, Isailović, Zdravković 7, Plisnić 10, Vuksanović 7, Radoš, Dimitrijević 9, Danilović 2, Milićević 3, Illes 3

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ONA JE PRIVILEGOVANA

19.01.2023 13:05

DAJTE BRE PRAVU SLIKU TABELE STA JE OVO KAO DA JE ZVEZDAS SLIKAO BAS NAVIJACKI. .