DONETA ODLUKA: KSS izdao važno SAOPŠTENJE - poznato gde će se igrati Kup Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

23.12.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje nije bilo ni ovaj put.

DONETA ODLUKA: KSS izdao važno SAOPŠTENJE - poznato gde će se igrati Kup Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija Crvena zvezda - Partizan

Danas je na 39. sednici Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, koja je održana elektronskim putem, odlučeno da se završni turnir Kupa Radivoj Korać 2023. i 2024. godine održi u Nišu.

Dakle, u dvorani "Čair" će se od 15. do 18. februara 2023. godine za "Žućkovu levicu" u ovoj takmičarskoj sezoni boriti pet klubova učesnika ABA lige Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP Meridian, Borac i prvoplasirani tim Košarkaše lige Srbije na polusezoni i finalisti drugog stepena Kupa Srbije.

Foto: Starsport

Crvena zvezda je osvojila poslednja dva izdanja ovog takmičenja

Takođe, Niš će biti domaćin završnog turnira i 2024. godine. Zanimljivo, od 2015. godine, Niš nije bio domaćin Kupa samo jednom, i to 2021. godine, kada je Crvena zvezda u finalu savladala ekipu Mege

Pred nama je 21. izdanje Kupa Srbije, a trofej brani ekipa Crvene zvezde. Upravo Zvezda i Partizan imaju po osam titula, FMP Meridian je osvajao kup tri puta, a jednom je šampion bila ekipa Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading