MILVOKI BEZOPASAN BEZ JANISA: Majami lagano srušio Bakse (VIDEO)

Autor:

Sport

14.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Floride rutinski slavio.

MILVOKI BEZOPASAN BEZ JANISA: Majami lagano srušio Bakse (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Gejb Vinsent

Košarkaši Majami Hita ostvarili su pobedu nad Milvoki Baksima na svom parketu, rezultatom 111:95 (28:20, 25:25, 24:26, 34:24).

Tim sa Floride je do rutinske pobede vodio Gejb Vinsent, koji je bio najefikasniji pojedinac meča sa 27 poena.

Njega su sa po 20 koševa pratili Bam Adebajo i Viktor Oladipo, Džimi Batler je dodao 16, a sa deset je dvocifren bio i Maks Strus.

Na drugoj strani niko nije bio specijalno raspoložen, pa je Bobi Portis sa 15 poena bio najefikasniji. Pet Konaton je dao 14 poena, Bruk Lopez je imao 13, po 12 su ubacili Džru Holidej i Grejson Alen, dok je utakmicu sa deset završio Dževon Karter.

U ekipi Majamija ponovo zbog povrede nije bilo Nikole Jovića, dok je na drugoj strani utakmicu iz istog razloga propustio Janis Adetokumbo.

Posle ovog meča, Milvoki deli treće mesto na Istoku sa skorom 27-16, dok je Majami došao do sedme pozicije sa 24 trijumfa i 20 poraza.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading