HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA! Nož u leđa crno-belima

Autor:

Sport

14.01.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno!

HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA! Nož u leđa crno-belima

Foto: Starsport

Željko Obradović sa igračima Partizana

Bivši košarkaš Partizana Stefan Janković tužio je crno-bele zbog neisplaćenih zarada.

Janković je u vreme dok je bio igrač crno-belih, u periodu od 2018. do 2021. godine, bio na pozajmicama u AEK-u, Kapital Sitiju i Bahčešehiru.

On je Partizan tužio BAT-u jer mu crno-beli navodno duguju 322.000 evra, plus 250 za sezonu 2021/2022.  Sa druge strane Partizan tvrdi da nije imao obavezu da plaća Jankovića u mesecima kada je on bio na pozjamici.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Janković

U ovom slučaju presudio je BAT, a iz Partizana su potvrdili da je Jankoviću isplaćeno skoro sve što se dugovalo, ostalo je još 16.000 evra duga. Istina, FIBA je pre nekoliko dana objavila odluke košarkaškog arbitražnog suda (BAT) povodom tužbi Nemanje Gordića (34) i Stefana Jankovića (29).

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Gordić

Njih dvojica tražili su od kluba isplatu zaostalih plata, sada je to objavljeno na zvaničnom sajtu, a tim povodom oglasilio se i Partizan.

- Oba slučaja su rešena odavno. Gordić je u potpunosti isplaćen, dok je za Stefana ostala jedna manja rata koja uskoro dospeva - kažu u Partizanu za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading