GROBARI BESNI - UŽASAN GEST KAPITENA PARTIZANA: Panter IZDAO Željka Obradovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.01.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle neuspeha u Izraelu.

GROBARI BESNI - UŽASAN GEST KAPITENA PARTIZANA: Panter IZDAO Željka Obradovića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Košarkaši Partizana doživeli su deseti evroligaški poraz u Tel Avivu rezultatom 90:81, a ključan promašaj pri šutu za tri poena imao je Kevin Panter. Kapiten crno-belih odigrao je statistički odličan meč u Izraelu, koji je završio sa 22 poena, ali je njegov nerezonski šut izazvao bes "grobara" i trenera Željka Obradovića.

PONOVIO KOBNU GREŠKU SA "VEČITOG DERBIJA"

Na minut i po pre kraja susreta "parni valjak" je imao "minus šest" (83:77), a Panter je rešio da "opali" dalekometnu trojku već u osmoj sekundi napada, koju nije pogodio.

 

 

Pristalice Partizana na Tviteru žestoko su zamerile svom miljeniku na ovom gestu, a komentari idu u pravcu da Panter, kao lider, treba da bude Žocova "produžena ruka" na terenu, a ne da sebi dozvoljava ovakve propuste.

 

 

 

 

 

 

Takođe, Amerikancu sa srpskim pasošem ovo nije prvi put da je povukao ovakav potez, budući da "grobari" dobro pamte promašen šut sa distance na 18 sekundi pre kraja evroligaškog Večitog derbija koji je pripao Crvenoj zvezdi trojkom Nemanje Nedovića.

ČEMU TO?

Panterov izbor šuta oštro je kritikovao i bivši košarkaš Vladimir Kuzmanović, koji je ocenio da je ovaj promašaj pokvario odličan utisak koji je ostavio tokom "sudara" velikana u Izraelu.

- Ja verujem da je to u prevelikoj želji, on hoće da reši. Panter je igrao odlično, išao je na ulaz i pogađao sa distance, ali zašto ovo? Što se tiče defanzive, bio je korektan, što se tiče faulova, takođe. Mora malo više da razmišlja, tako mi deluje - ocenio je Kuzmanović u podkastu "Sa Lukom i Kuzmom".

Republika

Foto: Starsport

Kuzmanović začuđen potezom Pantera

Pored kapitena, brojni fanovi kluba iz Humske su krivce za neuspeh pronašli u srpskim bekovima, Aleksi Avramoviću i Danilu Anđušiću, a vaše mišljenje možete izneti u anketi.

Partizan i Panter će šansu za popravni imati već u petak, kada u "Štark arenu" stiže Baskonija, a dodatni problem u borbi za Top 8 elitnog takmičenja predstavlja činjenica da "ponos Izraela" sada ima bolji međusobni skor od srpskog predstavnika, koji je prvi duel dobio sa 96:88.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dusan

13.01.2023 12:01

Ostavite se pojdinacnih krivica,igra tim a ne pojedinac Ako nekoga moram da naznacim kao krivca to je iskljucivo Obradovic,utakmica se pocinje sa najjacom petorkom,odbrana,odbrana,odbrana,blesavo izlazenje Lesora koji juri beka na osam devet metara od kosa a bek ostane sa centrom i odbrana svaki put pada Sinocna utakmica CZ je najbolje odgovorila sta znaci dobar plejmejker CZ ih ima cetiri a Partizan jednog mladog perspektivnog i to je to