JOKIĆ PODUČAVAO AMERE: Divan potez - Nikola čestitao Božić na srpskom! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.01.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest dvostrukog uzastopnog MVP-a.

JOKIĆ PODUČAVAO AMERE: Divan potez - Nikola čestitao Božić na srpskom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su novi trijumf, pošto su na svom terenu savladali ekipu Klivlend Kavalirsa sa 121:108.

Tim iz Kolorada je do pobede predvodio Nikola Jokić, koji je upisao novi tripl-dabl u sezoni. Srpski centar je bio igrač sa najviše poena, skokova i asistencija među igračima oba tima, a večeras je zabeležio učinak od 28 poena, 15 uhvaćenih lopti i deset asistencija.

Očekivano, Jokić je morao da da intervju na terenu kao najbolji pojedinac meča, a budući da se danas proslavlja pravoslavni Božić, novinarka mu je čestitala najradosniji hrišćanski praznik.

Jokić nije propustio priliku da još jednom pred širokim auditorijumom pokaže svima kako se u Srbiji čestita Božić:

- Hvala. Mir Božji, Hristos se rodi, tako mi to kažemo - poručio je Jokić.

Prethodno, novinarka ga je pitala da prokomentariše utakmicu i saopštila mu da je ovo deseti uzastopni trijumf Denvera u svojoj hali.

- Stvarno? Nisam znao za to, ali to je veliki uspeh za nas. Deseta uzastopna pobeda, igramo sjajno, publika je na našoj strani, u budućem periodu imamo dosta utakmica kod kuće, tako da se nadam da ćemo nastaviti tako - rekao je Jokić.

Meč je u jednom trenutku bio prekinut na par minuta, jer je jedan koš bio nepropisne visine, a Jokić je dao interesantan odgovor o tome šta je pomislio kad je video merdevine.

- Uh, samo ne to opet... - rekao je Jokić.

Denver se posle ove pobede nalazi na čelu Zapadne konferencije, pošto imaju skor od 26 pobeda i 13 poraza, a u celoj ligi su od njih bolji samo Boston Seltiksi, koji imaju trijumf više, uz poraz manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading