MI SMO GOSPODA: Anđušić SRUŠIO Monako, pa zapalio GROBARE!

Autor:

Sport

06.01.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči Partizanovog beka šutera.

MI SMO GOSPODA: Anđušić SRUŠIO Monako, pa zapalio GROBARE!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana zabeležili su novu pobedu u Evroligi, pošto su pred punom Arenom savladali ekipu Monaka sa 100:80.

Crno-beli su odigrali sjajan meč, pa ekipa Saše Obradovića nije imala šanse da stigne do pobede u Beogradu. Upravo je Saša Obradović bio jedna od osoba u cetntru pažnje, a navijači Partizana su ga dočekali aplauzom na ulasku u halu. O tom gestu pričao je i Danilo Anđušić, jedan od heroja ove pobede.

- Ja uvek kažem: Mi smo gospoda. Drago mi je što smo još jednom pokazali kakvo gospodstvo navijanje imamo. To je pokazatelj kakve navijače imamo - poručio je Anđušić.

Govorio je i o Monaku.

- Monako je sjajan tim, popunjen na svim pozicijama. Favoriti su ove sezone, igraju sjajno i u Francuskoj i u Evroligi. Od prvog do poslednjeg minuta smo odigrali ozbiljnu utakmicu i u odbrani i u napadu. Drago mi je što smo otvorili godinu pobedom, nastavili niz i pobedili pred ovim navijačima, hvala im što dolaze u ovolikom broju.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić u dresu Partizana

Anđušić ipak poručuje da svi u klubu moraju da ostanu na zemlji.

- I u onim trenucima kada nije bilo lako i kada smo gubili neizvesne završnice, govorio sam da svaka osoba u ovom klubu veruje u igrače. Tako i sada moramo da ostanemo na zemlji. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama.

Dodao je i da je imao poseban motiv protiv bivšeg kluba.

- Jesam, iskreno, imao sam ekstra motiv protiv njih. Ispalo je tako. Uvek ulazim u meč isto, sa istom rutinom, ali drago mi je da sam odigrao ovako protiv Monaka - podvukao je Anđušić.

U narednom meču u Evroligi, Partizan će gostovati u Tel Avivu ekipi Makabija, koji su već jednom srušili ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading