NEZAPAMĆENO IŽIVLJAVANJE NAD ZVEZDOM: Najveća NEPRAVDA u istoriji Evrolige!

Autor:

Sport

05.01.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka koja je iznervirala "Delije" i napravila ogroman problem crveno-belima.

NEZAPAMĆENO IŽIVLJAVANJE NAD ZVEZDOM: Najveća NEPRAVDA u istoriji Evrolige!

Foto: Starsport

Odluka Evrolige da Crvenoj zvezdi izrekne tromesečnu zabranu licenciranja novih igrača ubedljivo je najoštrija u istoriji elitnog takmičenja. "Slučaj Fakundo Kampaco" podigao je veliku prašinu, a lane je na udaru Evrolige bio turski Galatasaraj, koji je prošao duplo bolje od kluba sa Malog Kalemegdana.

Naime, Galati je tada zabranjena registracija novajlija najpre na mesec, a potom na dodatnih 15 dana. Utvrđeno je da velikan sa Bosfora nije na vreme plaćao igrače, ali mu je posle ukupno 45 dana suspenzija uknuta. Bilo je to u novembru i decembru 2016. godine, a potom je predmet kazne bio i ruski Himki.

Međutim, ono što su doživeli crveno-beli može se okarakterisati "nezapamćenim", budući da je pomenuta zabrana stupila na snagu 1. decembra u važiće do 28. februara ove godine. Drakonski, zar ne?

Bilo kako bilo, važeći prvak AdmiralBet ABA lige nastavlja svoju borbu za top 8 Evrolige, a naredni izazov ga oćekuje na Badnji dan u vidu gostovanja Valensiji (petak, 20 časova i 30 minuta).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading