NA POMOLU JE VELIKI SKANDAL: Zvezdu SABOTIRA ovaj klub!?(FOTO)

Autor:

Sport

04.01.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga drastično kaznila crveno-bele.

NA POMOLU JE VELIKI SKANDAL: Zvezdu SABOTIRA ovaj klub!?(FOTO)

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Košarkaški klub Crvena zvezda neće moći da registruje nove igrače za Evroligu sve do 28. februara. Navijači srpskog šampiona pitaju se koji je uzrok problema sa registracijom i kada će zabrana biti otklonjena.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Argentinski "Basquetplus.com" prenosi da je i Kampacov nekadašnji klub Real Madrid jedan od zaslužnih za činjenicu da je zabrana za Zvezdu i dalje na snazi.

- Real Madrid stoji iza odbijanja da se ukine zabrana, a madridski klub sa svih strana kreira pravne prepreke kako Kampaco ne bi zaigrao protiv njih desetog januara. Sa druge strane, Zvezda se na sve načine trudi da igrača registruje - piše "Basquetplus.com".

Naredni evroligaški susret Zvezdu očekuje šestog januara u Valensiji, a kako sada stvari izgledaju, trener Duško Ivanović još će morati da pričeka nastup 31-godišnjaka iz Kordobe. Kampaco je od dolaska u Zvezdu već propustio utakmice sa Olimpijakosom u Pireju i Barselonom u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
NIJE VAM OVO ABA LIGA COVICA

04.01.2023 15:42

,,Cigani " sve ZNATE samo se pravite mutavi. Prekrsili STE zakone sad je gotovo. Bahati ciga. JEDINI vi zvizdite Evro himni e sad placate cehive.

Joko

07.01.2023 07:57

@NIJE VAM OVO ABA LIGA COVICA - Sretan ti Božić, brate Srbine crno-bele duše: Hristos se rodi. Želim ti dobro isto kao i našem rodu: veseli se Srbine, a navijači Zvezde pevaju svoje, ne zvižde himni Euroleague, no je nadjačavaju svojom pjesmom.