DALAS U TRANSU, JOKIĆU SE OVO NEĆE SVIDETI: Pala odluka, FENOMENALNA VEST za Dončića!

Autor:

Sport

03.01.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Meveriksa oduševljeni igrom svog miljenika u poslednje vreme, stiglo zasluženo priznanje za Slovenca.

DALAS U TRANSU, JOKIĆU SE OVO NEĆE SVIDETI: Pala odluka, FENOMENALNA VEST za Dončića!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji saigrači u Dalasu Luka Dončić i Kristaps Porzingis proglašeni su za najbolje u svojim konferencijama u nedelji za nama.

 

 

Slovenački košarkaš je možda imao sedam najboljih dana u dosadašnjem delu karijere, tokom kojih je u proseku beležio 48,7 poena. 13 skokova i 10,7 asistencija po meču.

Slovencu, koji je dobio drugo vezano priznanje na Zapadu, je ovo još jedan korak ka dobijanju MVP priznanja za regularnu sezonu, a po kladionicama i javnom mnjenju, ovoga puta je favorit ispred srpskog centra Nikole Jokića, koji takođe igra maetsralno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jokić briljira, ali Dončić igra "košarku života"

Dončićev Dalas je trenutno četvrti na tabeli sa učinkom od 21 pobede i 16 poraza.

Najbolji u Istočnoj konferenciji je bio Kristaps Porzingis, član Vašington Vizardsa. Tim iz američke prestonice je predvodio do sve četiri pobede i tokom tog perioda beležio 24,5 poena i 8,5 skokova uz 2,5 blokade.

Što se tiče MVP trke, čini se da nova nagrada polako izmiče popularnom Džokeru, koji je dvostruki uzastopni osvajač ovog laskavog priznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading