ŠOKANTNA ISPOVEST: Pokušali su da me UBIJU, zbog jednog čoveka sam PAO U KOMU!

Autor:

Sport

03.01.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je sreće.

ŠOKANTNA ISPOVEST: Pokušali su da me UBIJU, zbog jednog čoveka sam PAO U KOMU!

Foto: Tanjug/AP

Lamar Odom i Manu Đinobili

Nekadašnji košarkaš Klipersa, Lejkersa, Majamija, Dalasa i Baskonije, kao i reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, legendarni Lamar Odom, u dokumentarnom filmu o njegovom životu govorio je o paklu kroz koji je prošao.

On je pao u komu, a u javnosti se pojavila priča da je život umalo izgubio zbog opijata koje je koristio u jednom bordelu u kom je proveo četiri dana.

Ipak, Odom je izneo brutalne optužbe upućene na račun vlasnika pomenutog bordela, Denisa Hofa zbog slučaja koji se desio 2017. godine.

- Nisam koristio drogu tu noć. Hof je pokušao da me ubije. Zašto? Ne znam. Mogu samo da vam kažem da sam tamo otišao, ali da nisam konzumirao drogu - počeo je priču Lamar Odom, pa nastavio:

- Bio sam tamo jedno veče, malo sam pio i onda sam se nekoliko dana kasnije probudio u bolnici, sa cevima koje su mi izlazile iz usta, nisam mogao ni da pričam ni da hodam, bio sam zarobljen u svom telu.

Na ovaj način demantovao je da je u bordelu proveo četiri noći i potrošio 75.000 dolara na kokain, te da je to dovelo do njegovog padanja u komu.

Usledilo je i direktno pitanje o tome da li je siguran da nije koristio drogu to veče, na koje je on odgovorio još direktnije:

- Da, isto koliko sam siguran da sada sedim ovde pred vama.

Lamar Odom bio je odličan košarkaš, osvojio je i dva šampionska prstena u NBA ligi sa Los Anđeles Lejkersima, ali je zbog svega što je radio van terena ostao upamćen više kao problematična ličnost, nego sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading