JOKIĆEV TRENER POBESNEO! Meloun GRMEO: Ovo mora da je neka šala! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da veruje šta vidi.

JOKIĆEV TRENER POBESNEO! Meloun GRMEO: Ovo mora da je neka šala! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denvera nastavili su sa fenomenalnim igrama i rezultatima.

Na krilima Nikole Jokića koji je stigao do novog tripl-dabla (30 poena, 12 skokova, 12 asistencija), Nagetsi su savladali trenutno najbolji tim lige, Boston, rezultatom 123:111.

Na ovaj način Denver je stigao na prvo mesto Zapadne konferencije NBA lige i trenutno ima skor od 24 pobede i 12 poraza na 36 odigranih utakmica.

Pored fenomenalnog Jokića koji je nastavio da gazi ka trećem uzastopnom MVP priznanju, ovu utakmicu obeležio je i jedan banalan prekid. Naime, jedno snažno zakucavanje izazvalo je krivljenje obruča, a zbog postavljanja novog susret je bio prekinut na čak 35 minuta.

 

 

Na 6:43 do kraja, radnici su se dugo borili da ponovo poravnaju obruč nakon zakucavanja Roberta Vilijamsa iz Bostona. Bilo je potrebno čak šest radnika, dve merdevine, obavljeno je mnogo telefonskih poziva i na kraju je jedan član ekipe dugo skidao obruč sa table pre nego što je popravljen.

 

 

Sve ovo iznerviralo je trenera Denvera Majka Melouna koji je burno reagovao i zagrmeo na radnike.

Ovo mora da je neka šala. Koliko je ljudi potrebno da se popravi obruč - pitao se posle meča ljutito Meloun. 

Na njegovu sreću, ali i sreću radnika, Nagetsi nisu ispali iz ritma već su utakmicu mirno priveli kraju i stigli do nove pobede, te pokazali da ove sezone imaju visoke ambicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading